Paramedisch en Psychosociaal medium consult

In een paramedisch en psychosociaal medium consult gaan we op zoek naar wat je belemmert om gelukkig te zijn in dit leven.

Onze gevoelens, emoties en intuïtie hebben we vaak jarenlang onderdrukt. Hierdoor hebben vooral de negatieve en zware gevoelens en emoties niet de kans gekregen om zich te uiten. Ze gaan zich dan in onze geest en ons lichaam vastzetten en veroorzaken daardoor klachten van allerlei aard.

Tijdens het consult gaan we op zoek naar de oorzaak van de klachten en het ziektebeeld. Hierbij maken we contact met het lichaamsbewustzijn en de ziel. Het lichaam maakt ons via allerlei signalen kenbaar hoe het met ons gaat. Onze ziel heeft al een lange ontwikkeling achter de rug en wil zich ook nu nog graag verder ontwikkelen. Gevoelens en emoties zijn basiselementen van deze ontwikkeling. Dit kunnen positieve, gelukkige gevoelens en emoties zijn maar ook negatieve, zware emoties. Het is een doel van de ziel om al deze gevoelens en emoties in balans te krijgen en te houden.

Ziekte, pijn, een blokkade of welke disbalans dan ook is het signaal van de ziel aan ons om ons te laten weten waar we aandacht aan mogen besteden. Wanneer we dit op een liefdevolle wijze hebben gedaan dan kan het getransformeerd worden. Het is dus belangrijk om de ware oorzaak van het ongemak of zelfs pijn te achterhalen. Dit kunnen ook stukken uit het verleden of een voorgaand leven zijn, dit wordt ook wel karma genoemd. Hierdoor kun je de levenslessen waarvan het de bedoeling is dat je die leert eigen maken en bewust beleven. Deze bewustwording maakt dat je gelukkiger gaat voelen en zelf de regie van je leven weer in handen neemt.

Handen

Samen maken we contact met je innerlijk, je lichaamsbewustzijn en je Ziel. Ik zal je hierin begeleiden en helpen inzicht te krijgen in je persoonlijke leven.

Een afspraak maken kan via iriswelzijnspraktijk@gmail.com of 06-12239532