Reiki

therapeutic_touchReiki is een authentieke vorm van helen. Grondlegger van deze helingsmethode is Mikao Usui.

Reiki wordt over de hele wereld gebruikt als een rustgevende en kalmerende therapie.

Het is een natuurlijke, holistische benadering met de bedoeling het gevoel van welzijn en rust van de ontvanger te bevorderen.

Reiki betekent: Universele levensenergie.
Ieder levend wezen draagt deze energie in zich. Een Reiki-therapeut heeft geleerd om zich te richten op deze energie en fungeert als het ware als een kanaal waardoor deze energie zich verspreidt. Deze zachte, kalmerende methode zorgt voor een evenwichtige balans op elk niveau, fysiek, mentaal en emotioneel. Zonder druk uit te oefenen, door slechts een lichte aanraking, legt de therapeut de handen op verschillende plekken op of net boven het lichaam. Reiki is geen massage en er wordt geen druk uitgeoefend. Tijdens de behandeling ligt u gekleed op de behandeltafel of zit u gekleed op een stoel. Makkelijk zittende kleding wordt aanbevolen.

fh_092010_001

fh_092010_001

Reiki is veilig voor iedereen.

Ik heb de specialisatiecursus Reiki-therapeut in de gezondheidszorg van de Stichting Reiki en Gezondheid Nederland gevolgd. Uit onderzoek is gebleken dat mensen met de diagnose kanker door Reiki rust, ontspanning en minder pijn ervaren.

Reiki vervangt niet de behandelingen van uw arts of specialist maar kan wel een bijdrage leveren om u te ontspannen en even tot rust te komen.

Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie over wat Reiki voor u zou kunnen betekenen neem dan contact met mij op.

Privacyverklaring