Over Marisca

 
Hallo, ik ben Marisca.
Fijn dat je even de tijd neemt om nader kennis te maken.

Ik ben erg gelukkig en dankbaar dat ik al meer dan 27 jaar samen met mijn man op een mooie plek in Nederland woon. Hier vind ik de rust en de ruimte om stilte te ervaren en om vanaf deze plek weer de wereld in te trekken. Samen hebben we 3 prachtige kinderen grootgebracht en nu zij hun eigen leven buitenshuis beginnen vorm te geven ligt er voor mij een nieuwe taak.
Het was even zoeken, want ik was zo gefocust en druk bezig met mijn taak als moeder, vrijwilliger, werknemer en alles waar een manager van een klein huishouden mee te maken had, dat ik geen dromen voor de tijd erna had gemaakt. Toen ik mij hiervan bewust was geworden moest ik weer leren dromen, plannen maken en uitvoeren.

Spiritualiteit is iets waar ik mijn hele leven al onbewust en ook bij vlagen bewust mee bezig ben geweest. Ik heb er altijd veel kracht uit mogen putten en het heeft mij geholpen om mijn leven vorm te geven en er ondanks de vele downs die ik vooral in mijn tienerjaren
heb ervaren toch altijd weer lichtpuntjes te zien om dankbaar verder te gaan.
De afgelopen jaren heb ik veel tijd besteed aan mijn persoonlijke ontwikkeling op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, innerlijke kracht en spirituele ontwikkeling.
In 2015 heb ik in een spiritueel weekend de drijfveren gevonden die er altijd al waren, om  de stappen te zetten naar een eigen onderneming. Al mijn ervaringen ben ik nodig geweest om nu anderen te helpen hun eigen kracht te (her)ontdekken door bewust gebruik te maken van spiritualiteit. Het is lang uit het dagelijkse leven verdrongen, maar het is net zo natuurlijk als ademhalen en eten. Het is de kern, de bron van ieders bestaan. En door er bewust gebruik van te maken zijn we allen tot veel mooie dingen in staat. Dank je wel voor het lezen en ik hoop je gauw een keer te ontmoeten.

Een hartelijke liefdevolle groet, Marisca

0eac9dc01a67df194f81fcd31ad80e46